Galenskap

Alla inlägg under november 2010

Av Johanna - 11 november 2010 16:54

Hejhå, snart praoat en hel vecka hos Svenska Mässan nu. Segt. Orkar inte ytterligare en vecka till. Nästan längtar tills skolan börjar faktiskt.

Alltså, mitt sår på magen får seriöst ta o försvinna, haft det i flera dagar nu ju.

Och min prick på min underläpp som jag haft i flera år har börjat irretera, blivit aningen större och nu ser man den rätt tydligt. Verkligen inte okej.

Men ska hoppa in i duschen så jag vaknar till lite. Är alldeles trött och seg.

Bara för att världens finaste man fyller år idag så får det bli en bild på honom.


Grattis finaste Henrik Berggren!   

får se om jag vågar ringa och gratta honom senare idag..

Av Johanna - 10 november 2010 19:07

  

fan_girl_95, ja0!

fast det berodde egentligen på att jag inte hade något bättre för mig..

Av Johanna - 9 november 2010 20:20

Det har snöat hela dagen idag. Inte okej alltså!

Förövrigt så.. har mina saker från Topshop.com kommit, äntligen! Blev inte så som jag tänkt mig men.. Den svarta med vita hjärtan eh.. alla hjärtan är typ ljusgråa plus så är det några babyrosa hjärta också, knas. Men rätt fint ändå. Andra paret trodde jag skulle vara rätt genomskinligt men nä, självklart inte. Men det funkar.

Funderar på om det är värt att köpa ett par vita leggings med svarta hjärtan från H&M så fort jag får pengar den 20;e?

Jag har köpt sju par leggings på mindre än en månad. Büsigt.

Av Johanna - 8 november 2010 19:26

Prao hos Svenska Mässan i två veckor nu då, härligt! Fast nä.

Bara varit där en dag och har redan bränt tungan pga varm oboy. Deras oboy är verkligen extremt varm. Men förjävla god!


Hade utvecklingssamtal för ungefär en timme sedan. Måste verkligen höja mig i vissa ämnen, ja. Har bara två VG och resten G. Inte bra. Har rätt stora chanser att kunna höja mig ännu mer i Idrott, Svenska och Musik. Vilket är bra. Asbra. M-hm.


Förövrigt tycker jag att mina saker från Topshop.com kan hamna i brevlådan snart.

Men ska äta, och sedan försöka att inte somna framför TV:n, heh.

Av Johanna - 7 november 2010 21:29

 

 

 

Idag har jag, Pernilla, Nadja och Jennie var't och testat cheerleading vid Frölundaborg.

Aldrig mer gå i mjukiskläder och vara osminkad när jag åker buss. Aldrig! Hatar det. Seriöst. Haha, bara för det så träffade jag My och Ellen vid busshållplatsen när jag skulle möta upp tjejerna. Ellen säger varenda gång vi ses att hon tycker att jag är för himla söt. Till och med idag, haha.

"Alltså, du är bara för himla söt. Till och med när du är osminkad är du sååå gullig! Och jag menar det verkligen! Okej, jag brukar gå fram till folk när jag är onykter och säga hur söta dom är, men jag är fan spiknykter just nu och.. fan vad söt du är!"

Självaste träningen var då rätt kul. Dock gjorde vi mycket kullebyttor, man skulle stå på händer, hjula osvosvosv, ah allt sånt som jag är urusel på! Men som sagt, det var rätt kul ändå. Ahjuste! Vi fick använda poompooms! Hahah! Astufft ju.

Har förjävla ont i ryggen och handlederna nu i efterhand. Och lär få rejäl träningsvärk imorgon.

Och killen som började prata med mig och Nadja på spårvagnen påvägen hem var lite småläskig.

Idag är det sista lovdagen. Sen är det prao i två veckor som gäller..

Av Johanna - 6 november 2010 22:16

  

  

 

  

 

 

Idag åkte jag och Katta runt i halva Göteborg.

Först var vi inne i stan en liten stund, sedan åkte vi till Frölunda där vi fotade vid Musikvägen aka Cruel Town, därefter åkte vi till Vasaplatsen, gick ner längs Avenyn, åkte till min skola och sedan var vi i stan en stund igen. Inne i stan träffade vi bl.a Robin och Sophie lite snabbt. Sen gick vi till Centralen, la oss längst ut på tågperrongen och.. bara låg där ett litet tag.

Av Johanna - 5 november 2010 18:08

 

  

Igårkväll/tidig morgon när jag kollade på Jackass var det en prick som kliades, så jag kliade givetvis tillbaka. Fast då blev det alldeles rött, och idag när jag skulle ta på mig kläder såg jag att jag fått rena rama såret. Ser äckligt ut. Och det svider som satan. Nästan som ett brännsår som man får när man slängt sig mycket på gympan you know? Fast det här är på magen. Wtf?


Idag var det egentligen menat att jag och pappa skulle ha en slags far och dotter dag, mee-een, jag vaknade halv tolv och stället där vi planerat att vara på var fullbokat så det blev bowling vid fyra tiden med mamma. Rätt kul ändå. Sjukt länge sen jag bowlade, så det gick inte så värst bra, haha.

Av Johanna - 4 november 2010 20:21

Nyfärgat hår luktar himmelskt gott.

Så ah. Äntligen fått färgat utväxten nu.

Ska nog bleka topparna, som vägrar bli lika rött som resten av håret, några dagar innan jag ska färga om håret nästa gång. 

Är på fotohumör, vill åka till Musikvägen i Värsta Frölunda och fotografera. Fortfarande inte blivit av. Måste åka dit någon dag.

Sitter och försöker komma på nåt att skriva om. Så i brist på idéer så ska jag kika på spårvagnstider och lite sånt inför söndag. Var förjävla länge sen jag var vid Frölundaborg, men kommer nog hitta, ska ju ha med mig Nadja och Pernilla. Ah, det kommer gå asbra..

Ovido - Quiz & Flashcards